sábado, 6 de julio de 2013

TROBALLA ARQUEOLÒGICA: ¡UNA ESCOLA CATÒLICA I GRATUÏTA!

¡¡¡UNA ESCOLA CATÒLICA I GRATUÏTA!!!
¡¡SENSACIONAL TROBALLA!!
Arqueòlegs del Servei de Patrimoni de la Junta de Castella i Lleó han rescatat un magnífic edifici en perfecte estat de conservació al poble de San Roman de Hornija, a Salamanca: un escola de rajola massissa roja a la qual ni li queien les finestres ni trossos de la talla. I tenia menys goteres que un institut de la Generalitat Valenciana acabat d’estrenar.
L’ edifici es trobava cobert per un munt de terra remoguda i enderrocs procedents de les activitats benèfiques de transformació d’ una confraria de constructors de la rodalia que havien fet el possible per no donar-li visibilitat a tan males pràctiques, perquè resulta que l’ escola és catòlica i a la vegada gratuïta, com si iniciatives tan dissolvents pogueren deixar-se passar de manera tan irresponsable.
Sí, aquí està la imatge que ho prova.


I fins i tot el recordatori de la malifeta.
El tal dean ha estat localitzat i detingut per les forces de seguretat: només faltaria que els posaren les coses més fàcils a la colla de malfaeners, becaris i investigadors que son un malson per al pobre ministre Wert que només vol conformar una nova cultura basada en l’esforç. Aliè.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario