sábado, 25 de julio de 2015

MIGUEL I JUANI: DE L'ALCÚDIA AL JAPO

El restaurant Miguel i Juani de L'Alcúdia, que porta el cuiner Paco Rodriguez, s' ha trobat un soci japonés per a un negoci prometedor: obrir a Japó un restaurant clonat -una mena de franquícia - de l'existent a l'Alcúdia que conserve, dins del que siga possible, el màxim de la seua carta, procediments d'el·laboració i productes usats.
En les properes setmanes arribarà el cuiner japonès encarregat d'aprendre i trasmetre al seu país les tècniques de cuina de Miguel i Juani.
Sembla que l'empresa japonesa està construint una mena de Banc de Cuines planetari i que és capaç d'operar en diverses ciutats del Japó. Internacionalització del capital hostaler.
Miguel i Juani, per sort per a nosaltres, mantindran obert el restaurant de l'Alcúdia. 625 085 890.
Paco Rodríguez ha obtingut, entre altres premis dins de la seua carrera culinària, el primer del Concurs de Paelles de Sueca, el segon de Putxero de l'Alcúdia i el primer d'arròs amb bledes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario