lunes, 8 de julio de 2013

Rajoy posseït!

   RAJOY POSSEÏT!!!!
Els que diuen que la trobada entre el president titular, Mariano Rajoy, i el que ja no ho és però no se'n acaba d' anar -Aznar-, va ser tan freda estan molt mal informats, per no dir que no tenen ni puta idea. De fet es va produir tal compenetració, quasi una fusió de cosos i ànimes, que els dos pròcers s'han transformat en una associació simbiòtica. Volem dir que Aznar s'ha quedat a viure en la gepa de Rajoy on ha pres una personalitat quística, molt típica d'ell.
L' hoste li subministrarà algunes coses -no sol·licitades, la veritat - a l'amfitrió: 200 miligrams diaris de testosterona per a assegurar-li a don Mariano el to muscular que necessita un soldat d' Occident. L' hoste per la seua banda, obtindrà accés franc a les deliberacions del Consell de Ministres, que té "mono".
Quan haja completat la possessió de Rajoy, el quiste, o siga Aznar, anirà a la frontera sud de l'Imperi, a Tijuana, a assegurar la victòria del PAN ("Lo estamos estudiando, uei", ha declarat), ja que, com a bon castellà, sap molt de PAN i per ell mateix ha arribat a saber quasi tot el que pot saber-se de XORIÇOS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario